Sociaal beheer

Sociaal beheer

Het sociaal beheer wordt flexibel ingezet op de locaties:

  • Miks welzijn aan de Brugstraat 1
  • Brede school Joure Zuid Koningin Julianalaan 3
  • X-it aan de Polderbosdyk 37 a in Joure.

Het aantal sociaal-culturele activiteiten is de afgelopen jaren gegroeid en daarmee ook het aantal bezoekers.

Miks welzijn Sociaal beheer biedt diverse mogelijkheden voor activiteiten. Verenigingen en organisaties kunnen tegen vergoeding gebruik maken van de vergaderruimtes en faciliteiten aan de Brugstaat in Joure. Het aantal organisaties dat hier structureel gebruik van maakt ligt rond de 25.

De coördinatie van het accommodatiebeleid is in handen van de Facilitair Manager. Een beheerder en een vaste groep vrijwilligers zorgen voor het praktische beheer van het gebouw. Het netwerkbeheer wordt uitgevoerd door een professionele organisatie die ervoor zorgt dat het netwerksysteem actueel is en optimaal functioneert.

In het kader van HALT biedt Miks regelmatig een werkplek aan jongeren met een taakstraf. Zij kunnen werkzaamheden als schilderwerk, kleine klusjes of tuinonderhoud uitvoeren.

Scholieren van verschillende opleidingen in de gemeente doen ervaring op bij de Facilitaire Dienst in het kader van Maatschappelijke Stage en Arbeidsoriëntatie. Voor een aantal volwassenen is er een leer-werkplek. De werkervaring kan hen helpen bij het vinden van een passende en definitieve werkplek.


Onderstaand een overzicht van onze zalen.

1.1 Grote vergaderzaal
ROOM-2984-Raf82-photoCapaciteit: 22 tot 50 personen
Omschrijving:
De grote vergaderzaal is een multifunctionele ruimte geschikt voor vergaderingen, cursussen, trainingen, workshops en lezingen. De zaal is ingericht met flipover, beamer, projectiescherm en audioapparatuur waar naar gelang gebruik van kan worden gemaakt. Afhankelijk van de opstelling zijn er tal van mogelijkheden. De indeling is flexibel en kan door de gastheer/vrouw naar uw wens worden aangepast.
Oppervlakte: 56 m2

Klik hier voor een foto impressie.

 


 1.2 De spreekkamer
ROOM-3082-Raf82-photoCapaciteit: 6 personen
Omschrijving: De spreekkamer is geschikt voor individuele gesprekken en voor overleg tot 6 personen. In deze ruimte bevindt zich een computer waar gebruik van kan worden gemaakt.
Oppervlakte: 10 m2

 

 

 


1.3 Foyer
ROOM-3157-Raf82-photoCapaciteit: 75 personen
Omschrijving: De foyer is doorgaans voor iedereen toegankelijk (indien ruimte niet is verhuurd). Men kan hier gedurende de hele dag terecht voor een gesprek, een bakje koffie of ontspanning. Er staan 2 biljarttafels en de bar bevindt zich ook in deze ruimte. Afhankelijk van de opstelling zijn er tal van mogelijkheden. De indeling is flexibel en kan door de gastheer/vrouw naar uw wens worden aangepast.
Oppervlakte: 200 m2

Klik hier voor een foto impressie.

 


1.4 Tienercentrum
ROOM-3083-Raf82-photo2Capaciteit: 100 personen
Omschrijving: Het tienercentrum is een multifunctionele ruimte voorzien van geluidsdichte wanden en geschikt voor vergaderingen, cursussen, trainingen, workshops en lezingen. De zaal is ingericht met flipover, beamer, projectiescherm, audioapparatuur en een bar waar naar gelang gebruik van kan worden gemaakt. Afhankelijk van de opstelling zijn er tal van mogelijkheden. De indeling is flexibel en kan door de gastheer/vrouw naar uw wens worden aangepast. Het tienercentrum is ook geschikt voor het organiseren van kinderdisco’s/feestjes.
Oppervlakte: 95 m2

Klik hier voor een foto impressie.


1.5 Kleine vergaderzaal
ROOM-51032Capaciteit: 8 – 10 personen
Omschrijving: De kleine vergaderzaal is geschikt voor kleinere groepen tot maximal 12 personen; maar ook voor een overleg met een kleine groep of cursus is deze zaal zeer geschikt. In deze ruimte bevindt zich een flipover en computer waar gebruik van kan worden gemaakt.
Oppervlakte: 25 m2

 

 


1.6 De kleine spreekkamer
ROOM-31052Capaciteit: 4 personen
Omschrijving: De kleine spreekkamer is geschikt voor individuele gesprekken en voor overleg tot 4 personen. In deze ruimte bevindt zich een computer waar gebruik van kan worden gemaakt.
Oppervlakte: 6 m2

 

 

 

 

Klik hier voor de Algemene voorwaarden voor huur van ruimtes in Miks.