Ontmoetingsactiviteiten

Ontmoetingsactiviteiten

Elkaar ontmoeten is van onschatbare waarde, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Miks welzijn organiseert regelmatig ontmoetingsactiviteiten. Daarnaast worden er ook enkele eenmalige activiteiten georganiseerd. Actuele informatie kunt u vinden op deze site onder het kopje “Laatste nieuws”, bij “activiteiten”. Ook kunt u kijken op het mededelingenbord in de foyer van Miks welzijn, in de Jouster Courant of op affiches in openbare ruimten elders voor informatie.

Iepen Doar is bedoeld voor iedereen met een brede interesse in historie, natuur en cultuur. In het winterseizoen wordt er op woensdagmiddagen een gevarieerd programma aangeboden van (dia)lezingen over interessante onderwerpen.

KoffieMiks wordt vooral bezocht door 55+ers, die behoefte hebben aan gezelschap en informatie. Het is maandelijks op elke tweede en vierde donderdagmorgen de foyer van Miks. De informatie is gericht op welzijn, wonen, zorg en financiën en er wordt aansluiting gezocht bij andere bestaande activiteiten. Er is altijd een medewerker aanwezig die open staat voor alle vragen.

KleurrijkMiks richt zich op alle vrouwen uit Joure en wijde omgeving, die behoefte hebben aan ontmoeting. Tijdens de koffieochtenden wordt ook informatie gegeven, vooral gericht op gezondheid en sociaal welbevinden.

CineMiks is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt in de eigen omgeving naar de film te gaan. Tijdens de pauze is er voldoende gelegenheid elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen. Gedurende het winterseizoen wordt elke derde woensdagavond van de maand een (vrij actuele) film vertoond. Wilt u maandelijks informatie over de titel en inhoud per mail ontvangen? Geef dan uw mailadres door aan rdekonink@miks-welzijn.nl.

Eenmalige activiteiten 

Naast de hierboven genoemde structurele activiteiten worden er enkele eenmalige activiteiten georganiseerd, zoals de MuseumPlusBus-dag, de Fietsinformatiedag en de Internationale Vrouwendag. Waar mogelijk wordt samengewerkt met andere lokale organisaties.

Benieuwd geworden naar alle activiteiten en hoe u kunt deelnemen? Meer informatie over aankomende activiteiten vindt u hier of in het Activiteitenoverzicht!  Voor vragen kunt u contact opnemen met Rosalie de Konink.