HARTstikke gezellige Vrouwendag Joure

Ruim 40 vrouwen uit Joure en omstreken deden vrijdag 9 maart mee aan een creatieve-, actieve- of informatieve workshop, genoten van een heerlijk soep- en saladebuffet en swingden er op los tijdens de dansworkshop. De vrouwendag Joure had dit jaar als thema: Hart voor Vrouwen.

Het werd een dag vol mooie ontmoetingen, nieuwe ervaringen, zinvolle informatie, gezellige gesprekjes en grappige situaties. Vrouwen die de vrouwendag voor het eerst bezochten waren laaiend enthousiast. “Wat bijzonder, al die verschillende vrouwen. En wat een ontspannen sfeer!” Miks organiseerde deze feestelijk dag alweer voor de 9de keer, ook nu geholpen door enkele studenten en vrouwen uit Joure. Jantsje Tiemersma (Reanimatie, hartstikke belangrijk), Mirjam de Gier (Schilderen, met hart en ziel), Anke Bos (Boxing Yoga, voor een stressvrij hart) en dansschoolhouder Mkoba (dans met je hart, dan volgen je voeten vanzelf) verzorgden de workshops.

Vrdag 2018 - workshop Schilderen, met hart en zielVrdag 2018 Workshop Boxing Yoga, voor een stressvrij hartVrdag 2018 Workshop Reanimatie, harsttikke belangrijkVrdag 2018 Presentatie Gezonde voeding voor het hartVrdag 2018 FoyerVrdag 2018 Salade en soepbuffetVrdag 2018 Dansworkshop