Sociaal café St Nyk. Programma februari

Sociaal Café Sint Nyk. Culturele Hoofdstad LF 2018

 

SINT NICOLAASGA – In Sint Nicolaasga brengen veel mensen wekelijks een bezoek aan het Sociaal Café, gevestigd in het Unitas gebouw aan Omloop 1. Dit café is voornamelijk opgezet om mensen in st Nyk. de gelegenheid te bieden elkaar te ontmoeten. Andere mensen ontmoeten is immers heel belangrijk, maar niet voor iedereen gemakkelijk. Ontmoeting in een ontspannen sfeer, In het Sociaal Café kan men gezelligheid vinden, nieuwe contacten opdoen of vrijwilligerswerk doen. Elke woensdagochtend tussen 09.30-11.30 uur staat de koffie klaar. Voor de koffie wordt een bijdrage van 50cent gevraagd.

 Woensdag 14 februari is er weer Sociaal Café, van 9.30u- 11.30u staat de koffie voor u klaar. Deze ochtend staat in het teken van Culturele hoofdstad 2018. Dit project strekt zich uit over de hele provincie Friesland. Niet alleen Leeuwarden, maar de cultuur van onze hele provincie staat dit jaar (inter)nationaal in de schijnwerpers. Ook De Fryske Marren doet mee met LF2018! Op deze ochtend informeren we u over de verschillende projecten, wat is er bijvoorbeeld allemaal te doen in uw eigen omgeving?

 Op 21 februari staat er een sjoelkampioenschap op het programma. Wie gaat er met de titel sjoelkampioen vandoor?

 Op 31 januari stond  het sociaal café in het teken van gezond eten. Op welke manier kun je gezonde  ingrediënten gebruiken en hiermee op een gemakkelijke een heerlijke soep klaarmaken  zonder pakjes en toevoegingen. De romige wortelsoep met gember en kokosmelk viel goed in de smaak bij iedereen.

Wilt u wat meer informatie over het Sociaal Café? neem dan contact op met Karin Nijdam.
0513-414593.