Goede sfeer bij eerste Kom derby op Snein

Vol verwachting stapten zondag 4 september rond 2 uur 13 inwoners van Joure over de drempel van de gezellige huiskamer van Talant. Zij kwamen voor de nieuwe ontmoetingsactiviteit Kom derby op Snein. Enkele enthousiaste vrijwilligers schonken een lekker bakje koffie met eigengemaakte appeltaart, als feestelijke start. Daarna kon men een kijkje nemen bij de dagbesteding van Talant en er werden 2 spannende rondes bingo gespeeld. Met leuke en lekkere prijsjes.

Kom der by op Snein - startmiddag 4-9-16
Kom derby op Snein is een nieuwe ontmoetingsactiviteit in Joure, die elke eerste zondag van maand zal plaatsvinden. Of je nu 20 of 80 jaar bent; of je nu in de wijk Zuiderveld of ergens anders in Joure woont; Kom derby is bedoeld voor iedereen, die zin heeft in een gezellige zondagmiddag. Het vindt plaats bij Talant aan de Maria Louisestraat 30 te Joure, van 14 tot 16 uur. Miks welzijn en Talant bieden ondersteuning aan de vrijwilligers.

We zijn nog op zoek naar een extra vrijwilliger! Iemand die: het leuk vindt om met allerlei verschillende mensen om te gaan; van organiseren houdt; vriendelijk, enthousiast, vindingrijk en (een beetje) creatief is; handig met e-mail en Word is; en natuurlijk elke eerste zondagmiddag van de maand beschikbaar is. Lijkt dit je wat? Bel of mail dan met Rosalie de Konink, 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl  

Zondag 2 oktober is de tweede Kom derby op Snein. Dan staan er allerlei spelletjes klaar, zoals jeu-de-boules (bij droog weer), rummikub, sjoelen, yahtzee en mens-erger-je niet. Maar je kunt ook je eigen lievelingsspel meenemen. Wie weet wil iemand met je meedoen. Heb je alleen zin in een (koffie)praatje? Ook dat is natuurlijk prima. Deelname is gratis. Voor koffie en fris wordt een kleine bijdrage gevraagd (knipkaart met 10 knipjes voor 1 euro).