Donald Duck Ruilbeurs in Bibliotheek Joure

DonaldDuckPoster RuilbeursDe bibliotheek van Joure organiseert op zaterdag 3 september, van 14.00 tot 15.30 uur, een Donald Duck Ruilbeurs. Liefhebbers van alle leeftijden kunnen hun eigen uitgelezen tijdschriften meebrengen en deze ruilen tegen misschien wel dat ene lang gezochte exemplaar.

Hoe meer er te ruilen valt hoe leuker het wordt, dus vraag vrienden en familie of zij ook nog Donald Ducks hebben liggen die geruild mogen worden. Wie weet komen er nog heel oude boekjes te voorschijn. Ook de verzamelaars van pockets en stripboeken die verschenen zijn kunnen dubbele of minder favoriete exemplaren komen ruilen. Een mooie manier om je verzameling uit te breiden.

En kun je niet op zaterdagmiddag 3 september, in de bibliotheken van Balk en Lemmer worden ook Donald Duck ruilbeurzen georganiseerd. In Balk op vrijdagavond 2 september van 18.30 – 20.00 uur en op zaterdag 3 september van 10.30 – 12.00 uur in bibliotheek Lemmer.

Voor de jonge Donald Duck lezers is er de komende weken een leuke quiz te doen in de bibliotheken in Balk, Joure en Lemmer. Lever het compleet ingevulde puzzelformulier vóór 1 september in bij de balie en maak kans op een mooi Donald Duck pocket! De winnaars worden tijdens de Ruilbeurs bekend gemaakt.