Met KoffieMiks naar Ot en Sien geweest

Groepsfoto voor Ot en Sien museum

groepsfoto voor Ot en Sien museum

 

Uit volle borst zingen in de huifkar

Er werd uit volle borst gezongen in de huifkar

Ruim twintig deelnemers en vrijwilligers genoten volop van het jaarlijkse KoffieMiks uitje, deze keer naar het kleinschalige Ot en Sien museum in Surhuisterveen. Een plek waar de tijd honderd jaar heeft stilgestaan en je weg droomt naar vervlogen tijden. De rit met de huifkar langs sfeervolle houtsingels bleek een hobbelige, maar supergezellige afsluiting van deze middag. Onderweg zong men uit volle borst liedjes uit de kindertijd.

Ook in juli en augustus kan iedereen die zin heeft in een kopje koffie en een praatje aanschuiven bij het zomerprogramma van KoffieMiks. Deze koffieochtenden worden steeds op de tweede en vierde donderdagmorgen van de maand georganiseerd met behulp van enkele enthousiaste vrijwilligers. Vanaf 10 uur staat de koffie klaar. Er is altijd een tafel met informatieve folders aanwezig en zo nu en dan wordt er een speciale activiteit georganiseerd. Tijdens de laatste koffieochtend van juli bijvoorbeeld verzorgt een beweegcoach een leuke en leerzame voedingsquiz en leert men gezonde smoothies maken. Tijdens de eerste KoffieMiks van augustus organiseert een beweegcoach een leuke beweegactiviteit, waaraan iedereen mee kan doen. Op de laatste koffieochtend van het zomerprogramma is er weer een verrassende quiz, nu over Joure en omgeving.

Trek de stoute schoenen aan en kom ook gezellig zomeren bij KoffieMiks aan de Brugstraat 1 te Joure. De vrijwilligers heten u graag van harte welkom! Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593.