KleurrijkMiks sluit seizoen relaxed af

20160527_105618

?

?

Een gezellige groep vrouwen uit Joure en omgeving hebben eind mei meegedaan aan yoga en een boottocht als relaxte uitsmijter van het KleurrijkMiks seizoen. Bij de workshop Dru Yoga, een sierlijke yoga op muziek, kon iedereen op haar eigen manier mee doen. Helemaal zen ging men daarna het Friese water op voor een ontspannen boottocht met een picknick van eigen meegebrachte salades en andere heerlijkheden. De zon deed de rest!
Na de zomer wordt er weer gestart met nieuwe KleurrijkMiks koffieochtenden, elke laatste vrijdagmorgen van de maand. Een hele gezellige manier om (nieuwe) vrouwen te ontmoeten.
Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar via 0513-414593, op dinsdag, woensdag en donderdag.