Nieuwsbrief februari Punt Twa

Alstublieft. De eerste nieuwsbrief van Punt Twa is een feit. Vanaf nu ontvangt u ieder kwartaal onze nieuwsbrief met volop nieuws en informatie over vrijwillige inzet, mantelzorgondersteuning en regelhulp.
Eind vorig jaar zijn het Vrijwilligers Servicepunt van Miks welzijn en de Stipe punten van Timpaan welzijn samen verder gegaan onder de naam Punt Twa. We hebben onze krachten gebundeld als gevolg van de gemeentelijke fusie. De diensten van de Stipepunten, Vrijwilligers Servicepunt, Steunpunt Mantelzorg, Papierwinkel en Xtra worden nu onder één dak aangeboden. We werken vanuit Lemmer, Balk en Joure. Op de laatste pagina van deze nieuwsbrief vindt u onze contactgegevens.
Wethouder Janny Schouwerwou heeft op dinsdag 13 oktober 2015 de nieuwe naam ‘Punt Twa’ onthuld. Deze bijzondere gebeurtenis vond plaats in Museum Joure, in het bijzijn van tientallen belangstellenden.

Wat kan Punt Twa voor u betekenen?
VRIJWILLIGE INZET
Vrijwilligerswerk wordt niet betaald, maar het werk van vrijwilligers is goud waard voor heel wat verenigingen en organisaties in De Fryske Marren. Vrijwilligerswerk doe je dus niet voor niets. Uw kennis, vaardigheden en kwaliteiten zijn namelijk hard nodig. En u krijgt er zelf ook iets voor terug, bijvoorbeeld in de vorm van: waardering, leuke sociale contacten of werkervaring. Waar en hoe? Daarvoor kunt u bij ons terecht.

Wie kan er bij Punt Twa terecht?

  • U wilt uw kwaliteiten als vrijwilliger inzetten bij een organisatie of vereniging?
  • U wilt meer weten over de mogelijkheden in het vrijwilligerswerk?
  • U wilt weten welk vrijwilligerswerk bij uw wensen en mogelijkheden past? De medewerkers van Punt Twa helpen u graag verder.

Na een persoonlijk intakegesprek zoeken we samen met u naar leuk en passend vrijwilligerswerk. Natuurlijk kunt u ook zich ook vrijblijvend oriënteren op vrijwilligerswerk op onze website www.punttwa.nl waar u een overzicht vindt van alle actuele vacatures in onze vacaturebank. Heeft u via ons vrijwilligerswerk gevonden; dan kunt u voor vragen ook nog steeds bij ons terecht.

Onderstaand de volledige nieuwsbrief.

Punt Twa nieuwsbrief FEB