Een nieuw project voor 50+ vrouwen, STERKER.

Bibliotheken Mar en Fean en Miks welzijn zetten zich beide in voor de inwoners van gemeente De Fryske Marren. Ieder vanuit een eigen invalshoek werken zij samen om de inwoners van deze gemeente sterker te maken. Nu hebben zij de handen ineen geslagen voor een nieuw project: STERKER.

STERKER is bedoeld voor 50+ vrouwen, die zich willen versterken op vijf thema’s: taal, rekenen, sociaal, gezond en digitaal. Samen met leeftijdsgenoten, in een ongedwongen sfeer.

Benieuwd of STERKER iets voor jou is? Klik dan op de folder voor meer details.

Het is de bedoeling om eind februari (week 8) met STERKER van start te gaan. De groep komt acht ochtenden bijelkaar. Welke dag of plaats is nog onbekend. Dit wordt in overleg vastgesteld met de vrouwen die zich hebben aangemeld, rekening houdend met hun mogelijkheden en woonplaats.

Zie voor meer informatie en de wijze van aanmelding in de folder.

folder STERKER