Jonge mantelzorgers uit De Fryske Marren naar Grease!!

Ben jij 10 jaar of ouder en groei jij op in een gezin met een chronisch zieke, een familielid met een beperking of een gezinslid met verslavings- of psychische problemen? Speciaal voor deze groep jongeren organiseert Fawaka weer een provinciale FUNdag.

We gaan naar de musical Grease in De Harmonie in Leeuwarden. Op zaterdag 28 november om 20.15 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ook de jonge mantelzorgers uit De Fryske Marren zijn hier natuurlijk voor uitgenodigd!

Deelname
Jonge mantelzorgers die ingeschreven staan bij Fawaka hebben vorige week een persoonlijke uitnodiging ontvangen.
Ben je nog niet bij Fawaka ingeschreven en lijkt het je leuk om gezellig een avondje uit te gaan, geef dan je naam en adres aan ons door, zodat wij je een uitnodiging kunnen sturen. Je kunt je aanmelden via info@fawaka.nu of bellen naar 0519-292223.