Mantelzorgers en Fit blijven

Afgelopen woensdag 9 september was het eerste Mantelzorgcafé van dit seizoen.
Het thema was deze keer Fit blijven. 12 Mantelzorgers gingen met Anneke Holwerda uit Joure Sportief Wandelen. Een ideale activiteit om even te ontsnappen aan het drukke leven, het brengt ontspanning en rust.

Na een inleiding van Anneke Holwerda over het belang van Fit blijven voor mantelzorgers vertrokken we richting Heremapark. Ondertussen was er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen of bij te kletsen. In het park had Anneke een paar oefeningen voor ons waardoor er veel variatie ontstond in het wandelprogramma.

Na een uur waren we weer terug bij Miks welzijn. De ochtend is positief ontvangen en was volgens de deelnemers voor herhaling vatbaar.

Steunpunt Mantelzorg organiseert een aantal maal per jaar het Mantelzorgcafé: een plek voor ontmoeting, ontspanning en het uitwisselen van ervaringen. Er is informatie over voor mantelzorgers belangrijke zaken en ruimte voor het stellen van vragen.

 Fit blijven