Meedenken over opzet cursusgroep voor vrouwen

Haal meer uit je leven!
De bibliotheken en Miks welzijn zijn op zoek naar vrouwen uit de Fryske Marren, die willen meedenken over de opzet van een nieuwe cursusgroep voor vrouwen. In september zullen we een avond organiseren, waarin we met elkaar nadenken over de vorm en inhoud van zo’n cursusgroep, zodat deze goed bij de behoefte zal aansluiten.

De cursus richt zich op vrouwen zonder betaald werk, tussen de 50 en 67 jaar, die meer uit het leven willen halen. In de cursus kunnen zij verschillende vaardigheden ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van taal, financiën/ administratie en werken met de computer/ laptop. Maar ook in het verbeteren van de eigen gezondheid en sociale vaardigheden/ weerbaarheid. Tenslotte kan men zich oriënteren op de diverse mogelijkheden van vrijwilligerswerk.

Heeft u interesse om mee te denken of wilt u eerst nog wat meer informatie?  Neem dan contact op met Rosalie de Konink, Miks welzijn, via 0513-414593 of rdekonink@miks-welzijn.nl