Nazomeren bij KoffieMiks

Augustus
nazomerenDonderdag 27 augustus, sluiten we vanaf 10 uur het zomerprogramma van KoffieMiks gezellig af met woord- en andere spelletjes. Aansluitend is er een Maaltijdproeverij, verzorgd door de  keuken van Hof en Hiem. Als u hiervan wilt meesmullen, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Miks, 0513-414593. Zo’n uitsmijter wilt u natuurlijk niet missen, dus kom naar de Brugstraat 1 te Joure.

September
Donderdag 10 september is er weer een gewone KoffieMiks. Nou ja, gewoon? De koffie staat deze ochtend niet klaar in de foyer van Miks, maar in de bibliotheek van Joure aan de Merk 31. En verder wordt u getrakteerd op informatie over wat de bibliotheek aan (nieuwe!) diensten te bieden heeft. Kom ook langs en laat u informeren! Op 24 september is er vanwege de Jouster Merke geen KoffieMiks. 

KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen én mannen uit Joure en wijde omgeving die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten voor koffie en een gesprekje. Verder wordt er elke keer informatie gegeven over actuele activiteiten, regelingen en voorzieningen en is er gelegenheid om vragen te stellen of iets te vertellen. Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.