Kindermiddag 26 juli a.s. Midstraat Joure

KindermiddagJOURE – Op zondag 26 juli van 13.00 tot 16.30 uur tijdens de koopzondag, organiseert winkeliersvereniging WIH in samenwerking met Miks welzijn een kindermiddag. Tijdens deze kindermiddag zijn er verschillende leuke activiteiten voor kinderen te vinden in de Midstraat.

De gehele Midstraat is gevuld met de leukste attracties waaronder een parcours met zes attracties waarvoor je een stempel kunt krijgen. Heb je alle stempels behaald dan kun je met de volle stempelkaart bij de IJsfabriek terecht voor een lekker (pr)ijsje!
Daarnaast is er nog vermaak waaronder een Ballonnenclown die de mooiste ballonfiguren voor je maakt en een goochelaar laat je de  meest wonderbaarlijkste trucs zien. De schminkers toveren jou om in een mooie vlinder, piraat of clown en tot slot kan je lekker springen op het springkussen.
Ook dit jaar hoopt de organisatie op veel deelnemers en gaan we, net als de voorgaande jaren, weer een onvergetelijke middag beleven tijdens de kindermiddag. Deelname is gratis.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Lonneke Post van Miks welzijn, doorgaans bereikbaar op:
0513-414593 / 06-47767591lpost@miks-welzijn.nl