‘Voorkom vallen’ bij KoffieMiks

gevallen seniorOp donderdag 12 en 26 maart is het om 10 uur weer tijd voor KoffieMiks. Deze gezellige en informatieve koffieochtenden zijn bedoeld voor iedereen die het fijn vindt om in een ontspannen sfeer een kopje koffie te drinken, (nieuwe) mensen te ontmoeten en geïnformeerd te worden over actuele activiteiten en regelingen. Op 26 maart wordt tevens voorlichting gegeven over Valpreventie in en om huis.
In Nederland valt er elke 3 minuten wel een oudere. De lichamelijke en psychische gevolgen zijn soms groot. Daarom is het belangrijk om valrisico’s te verkleinen. Aan de hand van dia’s gaan we kijken waar en hoe dit kan.

KoffieMiks wordt gehouden bij Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. Voor de koffie wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593.