CineMiks vertoont met Oscar genomineerde The Grand Budapest Hotel

Op woensdag 18 februari vertoont CineMiks de unieke komedie ‘The Grand Budapest Hotel’ (2014). Deze film is genomineerd voor 9 Oscars, o.a. voor beste film, en is geschikt bevonden voor 12 jaar en ouder. Een legendarische hotelmanager (Ralph Fiennes) van een beroemd Europees hotel raakt tussen de oorlogen bevriend met een jonge medewerker (Tony Revolori) die een vertrouweling van hem wordt. Het verhaal draait om de diefstal van een onbetaalbaar schilderij uit de Renaissance, de strijd om een enorm familiefortuin en de omwentelingen die Europa transformeren in de eerste helft van de 20e eeuw.

De kassa aan de Brugstraat 1 te Joure opent om 19.30 uur. De film wordt om 19.45 uur vertoont op in de donkere zaal van Miks welzijn op een groot scherm, voor het (bijna) echte bioscoop gevoel. De entree bedraagt € 5,- (inclusief een consumptie).

CineMiks is een ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn, waar elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, indringende of inspirerende speelfilm wordt vertoond. Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden! CineMiks is dichtbij, goedkoop en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje.

Wilt u elke maand informatie over de eerstkomende film via email ontvangen? Geeft u dan als belangstellende op via rdekonink@miks-welzijn.nl. De informatie over de film wordt ook vermeld op de website www.miks-welzijn.nl

Geen vervoersmogelijkheid? Schakel de SVS in! De vrijwillige chauffeurs van deze vervoersdienst brengen u tegen een geringe vergoeding naar CineMiks en vice versa. Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 10.30 uur: 0513-418520 (minimaal één dag van te voren).