Fryske Marren Vitaal op bezoek bij KoffieMiks

Op donderdag 12 en 26 februari is het om 10 uur weer tijd voor KoffieMiks. Deze gezellige en informatieve koffieochtenden zijn bedoeld voor iedereen die het fijn vindt om in een ontspannen sfeer een kopje koffie te drinken, (nieuwe) mensen te ontmoeten en geïnformeerd te worden over actuele activiteiten en regelingen. Op 12 Februari drinken er tevens twee bestuursleden van Fryske Marren Vitaal een kopje koffie mee. Fryske Marren Vitaal is een vereniging voor en door ouderen en wil de belangen van ouderen in deze gemeente behartigen. Zij zullen u hier alles over vertellen en nodigen u uit om deze morgen te komen met uw vragen en zorgen rond wonen, welzijn, zorg en mobiliteit. KoffieMiks wordt gehouden bij Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. Voor de koffie wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593.