Vrolijk muziekspel bij KleurrijkMiks

Vrijdag 30 januari zijn vrouwen, van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst, die in Joure of omgeving wonen, van harte welkom bij de eerste KleurrijkMiks van 2015. Vanaf 10 uur kun je aanschuiven voor koffie of thee en gezellige gesprekken. Verder doen we een vrolijk muziekspel, waardoor we elkaar en elkaars cultuur (nog) beter leren kennen. Lijkt het je leuk om een keer deel te nemen aan deze vrouwenochtend? Loop dan 30 januari gewoon binnen bij Miks aan de Brugstraat 1 te Joure. En neem, als je wilt, gezellig een vriendin of buurvrouw mee. De entree is gratis, alleen voor de koffie en thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

KleurrijkMiks is een informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit, gericht op vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst, van jong tot oud. Tijdens deze koffieochtenden, die steeds op de laatste vrijdag van de maand plaatsvinden, kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen. Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip en je kunt er fijne contacten aan overhouden.

Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar via 0513-414593, op dinsdag, woensdag en donderdag.