Natuurverrassingen bij Iepen Doar

Woensdag 11 maart kunt u bij Iepen Doar om 14:00 uur de lezing bijwonen ‘Verrassende natuur dichtbij huis’. Tjepke van der Honing, een echte natuurman uit Joure, laat met zijn diapresentatie zien hoe verrassend de natuur in onze eigen omgeving is. Een lezing met fraaie beelden van vlinders, muizen, paddenstoelen en vogels en met enthousiaste verhalen over de natuur in de eigen tuin en de omgeving van Joure. Vaak heel herkenbaar, maar niet altijd gemakkelijk waarneembaar, zoals bij vleermuizen.
Bent u benieuwd? Kom dan naar Iepen Doar, Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. Voor meer informatie kunt u bellen met Miks welzijn op telefoonnummer 0513-414593, en vragen naar Rosalie de Konink. Opgave vooraf is niet nodig. De entree bedraagt € 5,- (inclusief een consumptie).
De Iepen Doar bijeenkomsten worden georganiseerd op diverse woensdagmiddagen door Miks welzijn, in samenwerking met enkele enthousiaste vrijwilligers. Iepen Doar biedt een afwisselend, informatief en gezellig programma, bedoeld voor iedereen met een brede interesse.