Met Iepen Doar op de fiets naar Vaticaanstad

Woensdag 25 februari bent u om 14:00 uur van harte welkom bij Iepen Doar voor de dialezing ‘Op de fiets naar Rome en Vaticaanstad’. In het moderne Italië is er op elke straathoek wel een stukje historie te vinden. De heer Hans Molema maakte een fietstocht via prachtige kustdorpjes aan de Middellandse Zee naar de talloze bezienswaardigheden in Rome. In woord en beeld neemt hij de Iepen Doar bezoekers mee naar het Vaticaan met de Sint Pieterbasiliek, de Friezenkerk, de Trevi-fontein, het Pantheon en het Colosseum. 
Wilt u mee fietsen? Kom dan naar Iepen Doar, Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. De entree bedraagt € 5,- (inclusief een consumptie). Opgave vooraf is niet nodig. Voor meer informatie kunt u bellen met Miks op telefoonnummer 0513-414593, en vragen naar Rosalie de Konink.
De Iepen Doar bijeenkomsten worden georganiseerd op diverse woensdagmiddagen door Miks welzijn, in samenwerking met enkele enthousiaste vrijwilligers. Iepen Doar biedt een afwisselend, informatief en gezellig winterprogramma, bedoeld voor iedereen met een brede interesse.