CineMiks vertoont Bon Dieu op HD kwaliteit

Woensdag 17 december is het voor de inwoners van Joure en omstreken weer mogelijk om lopend of op de fiets naar de film te gaan. Compleet in kerstsfeer vertoont CineMiks in de filmzaal van Miks de film Bon Dieu! Deze Franse komedie is in eigen land de grootste bioscoop hit sinds Intouchables. CineMiks heeft de filmapparatuur vernieuwd waardoor we onze films voortaan in HD kwaliteit kunnen vertonen.

De film gaat over Claude en Marie Verneuil. Zij zijn afkomstig van katholieke ouders uit de grote provinciale bourgeoisie en nogal conservatief. Maar ze zijn altijd ruimdenkend geweest. Het was echter even slikken toen hun eerste dochter trouwde met een moslim, hun tweede met een Jood en de derde met een Chinees. Hun hoop dat hun laatste dochter toch voor de kerk trouwt wordt aangewakkerd wanneer ze vernemen dat ze een brave katholieke jongen heeft ontmoet.

De kassa aan de Brugstraat 1 te Joure opent om 19.30 uur. De film wordt om 19.45 uur vertoont op een groot scherm, voor het (bijna) echte bioscoop gevoel, in de donkere zaal van Miks welzijn. De entree bedraagt € 5,- (inclusief een consumptie).

CineMiks is een ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn en bedoeld voor volwassenen van elke leeftijd. Vanaf oktober wordt elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, humoristische, indringende en/of inspirerende speelfilm vertoond. CineMiks is dichtbij, goedkoop en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje.

Wilt u informatie over de eerstkomende film via email ontvangen? Geef u dan als belangstellende op via rdekonink@miks-welzijn.nl. De informatie over de film wordt ook vermeld op onze website www.miks-welzijn.nl

Wie geen vervoersmogelijkheid heeft, kan de SVS inschakelen. De vrijwillige chauffeurs van deze vervoersdienst brengen u tegen een geringe vergoeding naar CineMiks en vice versa.

Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 10.30 uur: 0513-418520 (minimaal één dag van te voren).