KoffieMiks met Sinterklaasbingo en Kerstliedjes

Op zowel donderdag 4 als 18 december kunt u om 10.00 uur in de foyer van Miks welzijn aanschuiven voor een heerlijk kopje koffie en gezelligheid in Sinterklaas- en Kerstsfeer.
Donderdag 4 december spelen we na de koffie een verrassende Sinterklaasbingo. Een bingo zonder balletjes, maar met lekkere prijsjes! Donderdag 18 december wordt de kerstsfeer in de foyer van Miks welzijn verhoogd door prachtige kerstliedjes, ten gehore gebracht door een tiental zangers van het Skarsterkoor. Meezingen mag!
KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen én mannen die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten voor koffie en een gesprekje. We hopen dat er ook in december weer nieuwe mensen aanschuiven bij deze “miks” van koffie, gezelligheid en informatie. U bent van harte welkom aan de Brugstraat 1 te Joure! Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593.