Muzikale wereldreis bij Iepen Doar

Woensdag 26 november kunt u bij Iepen Doar weer genieten van prachtige muziek. Tsjirmerij is een van Frieslands oudste folkgroepen. Twee van de drie muzikanten, de heren Bert Otten en Piet Herrema, nemen u mee op een muzikale wereldreis met melodieën uit de Balkan, Scandinavië, Ierland, Schotland, Frankrijk en natuurlijk Amerika met de Cajun en Tex mex muziek. Verder tonen zij typische muziekinstrumenten zoals de doedelzak, de Ierse tin whistles, de  accordeon en de eenvoudige trekzak, zoals die in de 19e eeuw uitgevonden is. Een lezing vol vrolijke noten en … meezingen mag! U bent 26 november van harte welkom bij Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. De muzieklezing start om 14 uur en de entree bedraagt € 5,=, inclusief een consumptie in de pauze. 

De Iepen Doar lezingen worden vanaf oktober tot april op diverse woensdagmiddagen door Miks welzijn georganiseerd, in samenwerking met enkele enthousiaste vrijwilligers. Iepen Doar biedt een afwisselend, informatief en gezellig programma van lezingen over cultuur, natuur en historie en is bedoeld voor iedereen die hierin geïnteresseerd is.

Aanvang: 14.00 uur. Opgave vooraf is niet nodig. De entree bedraagt € 5,- (inclusief consumptie). Voor meer informatie: www.miks-welzijn.nl of 0513-414593, Rosalie de Konink.