Mandela, long walk to freedom

Op 19 november vertoont CineMiks de film, Mandela, long walk to freedom.

De film is gebaseerd op de gelijknamige autobiografie en neemt je mee op de indrukwekkende levensreis van Nelson ‘Madiba’ Mandela. De film biedt een unieke en eerlijke visie op de ontstaansgeschiedenis van een modern icoon.

 Dit is het verhaal van Nelson Mandela’s buitengewone levensloop, vanaf zijn jeugdjaren in een boerendorpje, de ruim 27 jaar durende gevangenschap op Robbeneiland tot zijn inhuldiging als de eerste democratisch verkozen president van Zuid-Afrika. Deze film heeft een speeltijd van 141 minuten en is geschikt bevonden voor 12 jaar en ouder.

De kassa aan de Brugstraat 1 te Joure opent om 19.30 uur. De film wordt om 19.45 uur vertoont op een groot scherm, voor het (bijna) echte bioscoop gevoel, in de donkere zaal van Miks welzijn. Entree bedraagt € 5,- (inclusief een consumptie).

CineMiks is een ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn, waar elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, indringende of inspirerende speelfilm wordt vertoond. Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden! CineMiks is dichtbij, goedkoop en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje.

Wilt u elke maand informatie over de eerstkomende film via email ontvangen? Geeft u dan als belangstellende op via rdekonink@miks-welzijn.nl. De informatie over de film wordt ook vermeld op de website www.miks-welzijn.nl

Geen vervoersmogelijkheid? Schakel de SVS in! De vrijwillige chauffeurs van deze vervoersdienst brengen u tegen een geringe vergoeding naar CineMiks en vice versa. Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 10.30 uur: 0513-418520 (minimaal één dag van te voren).