Sociaal wijkteam Joure komt buurten bij KoffieMiks

Het begint in de buurt! is de slogan van de vier sociale wijkteams van De Friese Meren. Op donderdag 13 november wordt dit in praktijk gebracht. Die ochtend komen namelijk twee medewerkers van sociaal wijkteam Joure buurten bij KoffieMiks. Zij zullen informatie over de nieuwe werkwijze geven en ingaan op vragen. En dat is fijn, want het ‘hoe en waarom’ van sociale wijkteams is nog niet voor iedereen even duidelijk. Wilt u weten wat het sociaal wijkteam Joure doet en wat zij voor u kan betekenen? Kom dan 13 november om 10 uur langs bij KoffieMiks, Brugstraat 1 te Joure en neem uw vragen mee!

De tweede KoffieMiks van november staat gepland op donderdag 27 november. Ook dan bent u van harte welkom om aan te schuiven bij de koffietafel in de foyer van Miks welzijn. Er is die keer geen speciaal onderwerp, maar er wordt, zoals altijd, wel informatie gegeven over actuele activiteiten en regelingen. Tevens ligt er op de informatietafel allerlei foldermateriaal over (beweeg)activiteiten, voorzieningen en organisaties.

 Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593.