Seizoenstart CineMiks met ‘De 100-jarige man’

Op woensdag 15 oktober start het vijfde filmseizoen van CineMiks met het humoristische drama De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween. Deze film, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van de Zweedse schrijver Jonas Jonasson, volgt de hoogbejaarde Allen tijdens een roadtrip die hij op zijn honderdste verjaardag onderneemt.

Deze komische avonturenfilm wordt om 19.45 uur bij Miks welzijn vertoont op een groot scherm, voor het (bijna) echte bioscoop gevoel. De entree bedraagt € 5,- (inclusief een consumptie). De kassa aan de Brugstraat 1 te Joure opent om 19.30 uur. De vrijwilligers van CineMiks hopen ook u (weer) welkom te mogen heten.

CineMiks is een ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn en bedoeld voor volwassenen van elke leeftijd. Vanaf oktober wordt elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, humoristische, indringende en/of inspirerende speelfilm vertoond. CineMiks is dichtbij, goedkoop en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje.

Wilt u informatie over de eerstkomende film via email ontvangen? Geef u dan als belangstellende op via rdekonink@miks-welzijn.nl. Informatie over de film wordt ook vermeld op www.miks-welzijn.nl

 Wie geen vervoersmogelijkheid heeft, kan de SVS inschakelen. De vrijwillige chauffeurs van deze vervoersdienst brengen u tegen een geringe vergoeding naar CineMiks en vice versa. Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 10.30 uur: 0513-418520 (minimaal één dag van te voren).