Tai Chi bij KoffieMiks

Op zowel donderdag 9 als 23 oktober kunt u om 10.00 uur in de foyer van Miks welzijn aanschuiven voor een heerlijk kopje koffie en gezelligheid. Tijdens dit koffie-uurtje wordt allerlei informatie gegeven over activiteiten en regelingen.
Op 9 oktober geeft Sjaak Terwindt een korte introductie over de bewegingsmethode Tai Chi. Tai Chi is zeer geschikt voor ouderen en mensen met een chronische aandoening, zoals MS, Fibromyalgie, reumatische klachten, artrose en diabetes. Door tijdens KoffieMiks mee te doen aan een aantal oefeningen (op of naast uw stoel) kunt u dit zelf ervaren. Eind oktober start in Joure een cursus Tai Chi van 8 lessen.
Bent u benieuwd naar Tai Chi of wilt u de gezelligheid van onze koffiegroep eens ervaren? Zet dan zowel 9 als 23 oktober op uw kalender en schuif aan bij KoffieMiks, Brugstraat 1 te Joure. U ben van harte welkom!

Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593.