Met Iepen Doar op pad in Zuidwest Fryslan

Woensdagmiddag 8 oktober staat de deur van Miks welzijn weer wagenwijd open voor de eerste Iepen Doar bijeenkomst van dit winterseizoen. Deze lezing wordt verzorgd door natuur- en landschapsfotograaf Jan Tijsma, ambassadeur van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân.  Met zijn camera gaat hij vrijwel dagelijks op pad en heeft daarbij de mooiste momenten voor u vastgelegd. In kleurrijke presentaties, voorzien van bijpassende muziek, wordt ingegaan op het ontstaan van het Nationaal Landschap en zowel flora als fauna in de vier seizoenen getoond. Dit Nationaal Landschap is zeker een gebied om zuinig op te zijn!

U bent 8 oktober van harte welkom bij Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. De Iepen Doar lezing start om 14 uur en de entree bedraagt € 5,=, inclusief een consumptie in de pauze.

De Iepen Doar lezingen worden vanaf oktober tot april op diverse woensdagmiddagen door Miks welzijn georganiseerd, in samenwerking met enkele enthousiaste vrijwilligers. Iepen Doar biedt een afwisselend, informatief en gezellig programma van lezingen over cultuur, natuur en historie en is bedoeld voor iedereen die hierin geïnteresseerd is.

Aanvang: 14.00 uur. Opgave vooraf is niet nodig. De entree bedraagt € 5,- (inclusief consumptie). Voor meer informatie: www.miks-welzijn.nl of 0513-414593, Rosalie de Konink.