Miks organiseert in samenwerking met thuishotel een cursus zin in vriendschap

De meeste mensen denken er nooit zo over na, maar wat is vriendschap eigenlijk? En als er vrienden om je heen wegvallen, of je hebt nooit de moeite genomen om vriendschappen op te bouwen en te onderhouden mis je dan wat in je leven? Kun je vriend(in) zijn als je eigenlijk jezelf niet eens de moeite waard vindt? Moet een vriendschap altijd ‘spontaan’ ontstaan of kun je die stap voor stap opbouwen? Allemaal vragen die aan de orde komen tijdens de cursus. 

Tijdens de acht bijeenkomsten wordt er aandacht besteed aan wat vriendschap inhoudt, er wordt teruggeblikt naar de eerste vriendschap in ons leven. Verder is er aandacht voor de rol die zelfwaardering speelt in onze vriendschappen. Ook gaan we in op de vraag: hoe leg je nieuwe contacten en hoe wordt iemand die een kennis was je vriendin? En soms zijn er conflicten in vriendschappen, hoe kun je daarmee omgaan. Aan het eind van de cursus heeft iedere deelnemer haar eigen doelen ten aanzien van vriendschap helder.

Deze cursus zal bij voldoende deelnemers worden gegeven bij Miks welzijn.
kosten voor deze cursus zijn: 100 euro p.p voor 8 lessen.

 

imagesCA98Z64S