Film met bijzondere ontmoetingen

Woensdag 1 oktober aanstaande is er tijdens de Week voor de Ontmoeting een filmavond bij Miks welzijn. Er draait een inspirerende film (2010), waarin op invoelende wijze naar voren komt hoe lastig, maar vooral ook, hoe goed en fijn het is, om je open te stellen voor nieuwe ontmoetingen. De film wordt om 19:30 bij Miks welzijn aan de Brugstraat 1 te Joure vertoond, op een groot scherm voor het (bijna) echte bioscoop gevoel! Thee en koffie staan vanaf 19:00 uur klaar. Deze filmavond, inclusief consumpties, wordt u aangeboden door Miks welzijn.

De Amerikaanse dokter Tom loopt de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Hij onderneemt deze tocht in de plaats van zijn net overleden zoon, hopende hem hierdoor beter te leren begrijpen. Onderweg ontmoet Tom allerlei andere wandelaars, zoals een Canadese vrouw, een Ierse schrijver en een excentrieke Nederlander, die voor de humoristische noot zorgt. Gaandeweg stelt Tom zich meer open voor deze ontmoetingen, waardoor hij hen steeds beter leert kennen en waarderen en hiermee ook zichzelf.

De filmavond op woensdag 1 oktober maakt deel uit van het weekprogramma met verschillende ontmoetingsactiviteiten, die Miks welzijn organiseert in het kader van de Landelijke Week tegen Eenzaamheid. Jong en oud is van harte welkom. Na afloop is er in de gezellige foyer van Miks, onder het genot van een hapje en een drankje, nog ruim de tijd voor een nazit. En wie weet, voor mooie ontmoetingen?!

Verdere informatie over alle ontmoetingsactiviteiten in de week van 30 september tot en met 3 oktober 2014 kunt u vinden op de website van Miks welzijn: www.miks-welzijn.nl