Een ontspannen maskertje bij KleurrijkMiks

Vrijdag 26 september zijn vrouwen uit Joure en wijde omgeving om 10 uur van harte welkom om aan te schuiven bij de koffietafel van KleurrijkMiks. Deze keer is er niet alleen gelegenheid voor gesprek, maar ook om ‘lekker te kliederen’ met honing, avocado en yoghurt. Met deze natuurlijke ingrediënten worden namelijk ontspannende gezichtsmaskers gemaakt, die we bij onszelf of bij elkaar op kunnen doen. Dat zal een vrolijk gezicht geven, al die ingesmeerde gezichten! En uw huid wordt er vast ook blij van. Die kan na de vele zon van afgelopen zomer misschien wel wat extra aandacht gebruiken. KleurrijkMiks is een informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit, gericht op vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst, van jong tot oud. Tijdens deze koffieochtenden, die steeds op de laatste vrijdag van de maand plaatsvinden, kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen. Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip en je kunt er fijne contacten aan overhouden. Natuurlijk bent ú op vrijdag 26 september om 10 uur ook van harte welkom bij Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. En neem gerust een vriendin of buurvrouw mee. De entree is gratis, alleen voor de koffie en thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar via 0513-414593, op dinsdag, woensdag en donderdag.