Miks welzijn blijft gevestigd aan de Brugstraat

In Joure wordt er druk gewerkt aan het realiseren van de Brede School. Hier zullen zoveel mogelijk voorzieningen onder één dak geplaatst worden die bijdragen aan de ontwikkeling van basisschoolleerlingen. Miks welzijn is een participant van de Brede School. Vanuit Miks  leveren de Combinatiefunctionarissen Sport & Cultuur  een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, aan de leefbaarheid in de wijk en aan de samenwerking tussen onderwijs, sport en cultuur. Deze Combinatiefunctionarissen gaan ook fysiek hun werkzaamheden uitvoeren vanuit het gebouw van de Brede School.
Echter blijft Miks met al haar activiteiten gevestigd aan Brugstraat 1 te Joure;  daar is en blijft iedereen hartelijk welkom voor  deelname aan activiteiten en hulpvragen of advies. Voor meer informatie over Miks welzijn kunt u ook contact met ons opnemen, tel: 0513-414593.