Zomerverhalen bij KleurrijkMiks

Vrijdag 29 augustus kunnen vrouwen uit Joure en wijde omgeving om 10 uur aanschuiven bij de koffietafel van KleurrijkMiks. Miks welzijn organiseert KleurrijkMiks al 5 jaar in samenwerking met  twee vrijwilligers en is bedoeld voor vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst. Met deze informatieve en gezellige ontmoetingsactiviteit kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen. Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip en je kunt er fijne contacten aan overhouden. 
Op deze eerste KleurrijkMiks na de zomer kunnen we verhalen uitwisselen van deze warme zomer. Iedereen vult zo’n periode immers anders in. Lekker actief in de zon of juist met een boekje onder een parasol? Op vakantie geweest naar het buitenland of een mooi plekje in Nederland bezocht?  Gevast tijdens de Ramadan en daarna het Suikerfeest gevierd? Naar het Skûtsjesilen geweest? Of vol zorgen voor de televisie gezeten in verband met de rampen in het buitenland? Het is waardevol om al deze verschillende ervaringen met elkaar te delen. Verder kunnen de foto’s van het KleurrijkMiks uitje van 13 juni worden bekeken en besteld.
Ook ú bent 29 augustus om 10 uur van harte welkom bij Miks welzijn, Brugstraat 1 te Joure. En komt u liever niet alleen? Vraag dan een vriendin of buurvrouw mee. Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar via 0513-414593, op dinsdag, woensdag en donderdag.