Nazomeren bij KoffieMiks

Augustus
Donderdag 28 augustus sluiten we het zomerprogramma van KoffieMiks af met een gezellige activiteit: train-je-brain. We doen diverse denkspellen, met een zomers prijsje voor het groepje dat de hersens het beste heeft laten kraken. Zo’n uitsmijter wilt u natuurlijk niet missen!
September
Donderdag 11 september is er weer een gewone KoffieMiks. Miks organiseert KoffieMiks gedurende het gehele jaar op elke tweede en vierde donderdag van de maand. Echter, op 25 september is er vanwege de Jouster Merke geen KoffieMiks. 
KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen én mannen uit Joure en wijde omgeving die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten voor koffie en een gesprekje. Verder wordt er elke keer informatie gegeven over actuele activiteiten, regelingen en voorzieningen en is er gelegenheid om vragen te stellen of iets te vertellen. Voor meer specifieke vragen kan er een persoonlijke afspraak gemaakt worden. Voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.
Wilt u de koffie en sfeer bij KoffieMiks ook eens komen proeven? Loop dan donderdag 28 augustus of 11 september om 10:00 uur gerust binnen bij Miks aan de Brugstraat 1 te Joure! U bent van harte welkom!