Gezonde beweging en Picknick voor vrouwen bij KleurrijkMiks

Vrijdag 13 juni aanstaande kunnen vrouwen uit Joure en wijde omgeving om 10 uur bij de koffietafel van KleurrijkMiks aanschuiven, aan de Brugstraat 1 te Joure. KleurrijkMiks wordt al 5 jaar in samenwerking met  twee vrijwilligers door Miks welzijn georganiseerd en is bedoeld voor vrouwen van zowel Nederlandse als niet Nederlandse afkomst. Met deze informatieve en gezellige koffie-ontmoetingsactiviteit kunnen vrouwen elkaar (beter) leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen. Dat is niet alleen gezellig, maar bevordert bovendien het wederzijds begrip en je kunt er fijne contacten aan overhouden. 
Op deze laatste KleurrijkMiks voor de zomerstop komt Anneke Holwerda informatie geven over Gezond Bewegen. Naast theorie en tips zet ze ons natuurlijk in beweging met allerlei oefeningen. Als het weer het toelaat gaan we aansluitend naar Park Heremastate voor  enkele loopoefeningen. Doe dus makkelijke schoenen aan! Anneke Holwerda is een bevoegd beweegdocente en is gewend rekening te houden met ieders mogelijkheden en beperkingen.
Daarna gaan we gezamenlijk picknicken, bij mooi weer in het Park. Hiervoor brengt iedereen zelf iets te eten mee, bijvoorbeeld enkele belegde broodjes, een kleine salade, fruit, gevulde eieren, e.d. Miks zorgt voor drinken, bekers, borden en bestek en een CD speler. Heb je een vrolijke CD? Neem mee! Ter afsluiting halen we nog een ijsje!
Opgave vooraf is gewenst! Bel hiervoor met Miks, 0513-414593. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosalie de Konink van Miks, bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag.