Zomeren bij KoffieMiks

Heeft u deze zomer geen vakantieplannen? Of liggen tijdens de zomermaanden uw vaste activiteiten stil? Kom dan eens naar KoffieMiks! Elke 2de en 4de donderdag van de maanden juni, juli en augustus staat bij KoffieMiks aan de Brugstraat 1 te Joure om 10.00 uur de koffie bruin. Deelname is gratis en u kunt gewoon aanschuiven.
KoffieMiks is bedoeld voor vrouwen én mannen uit Joure en wijde omgeving, die die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Deze ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn is een mix van koffie, gezelligheid en informatie. Met tweemaal een speciale activiteit, op 26 juni en 28 augustus.
Op 26 juni is er na de koffie een uitje: om half 12 vertrekt een oude bus via Ouwsterhaule naar de Theatertuin in Rijs. In Ouwsterhaule is een Maaltijdproeverij van Apetito en in het sfeervolle openluchtheater te Rijs is een rondleiding door de tuin en een verhalenverteller.
Opgave vooraf is noodzakelijk en kan bij Miks, 0513-414593.  Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar. De kosten bedragen € 5,-.
Op 28 augustus sluiten we Zomeren bij KoffieMiks af met train-je-brain. Met leuke hersenkrakers en zomers prijsjes wordt dit vast een vrolijke uitsmijter van het zomerseizoen.