Informatie en uitwisseling rond uitvaart bij KleurrijkMiks

Vrijdag 16 mei aanstaande kunnen vrouwen uit Joure en wijde omgeving om 10 uur aanschuiven bij KleurrijkMiks. Deze informatieve en gezellige koffie-ontmoetingsactiviteit is voor deze keer niet bij Miks welzijn aan de Brugstraat, maar  bij de Aula Westermeer, aan Koningin Julianalaan 8 (tegenover de Poiesz) te Joure. Deelname is gratis!
Tijdens een heerlijk bakje koffie (of thee) zal de heer Jelle de Jong, uitvaartverzorger, voorlichting geven over de verschillende mogelijkheden en keuzes die er voor een uitvaart zijn. Ook kunnen we even in de aula rondkijken, vragen stellen en met elkaar uitwisselen over de overeenkomsten en verschillen die er zijn bij begrafenissen in al de verschillende culturen.
KleurrijkMiks wordt al 5 jaar georganiseerd door Miks welzijn, in samenwerking met  twee vrijwilligers. Sinds dit voorjaar zijn bij KleurrijkMiks niet alleen allochtone, maar ook autochtone vrouwen van harte welkom. Elkaar beter leren kennen, van elkaar leren en samen dingen doen bevordert immers wederzijds begrip en er kunnen nieuwe contacten uit voortkomen. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosalie de Konink, bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag op telefoonnummer 0513-414593.