Informatie over veranderingen in de zorg bij KoffieMiks

Op zowel donderdag 8 als 22 mei kunt u om 10.00 uur in de foyer van Miks welzijn weer aanschuiven voor een heerlijk gratis kopje koffie en gezelligheid. Tijdens dit koffie-uurtje wordt informatie gegeven over activiteiten en regelingen, met name gericht op senioren. Voor meer specifieke vragen kan er tevens een persoonlijke afspraak gemaakt worden.
Op 8 mei komt Berendina Hoekstra op de koffie. Zij is als cliëntadviseur werkzaam bij Woonzorgcentrum Sint Theresia en zal iets vertellen over de ontwikkelingen in de zorg. Er staan ons flinke veranderingen in de zorg te wachten en het is goed om hierover geïnformeerd te worden. Bijvoorbeeld over de strengere indicatiestelling voor opname in een zorgcentrum; wanneer kom je nog wel in aanmerking voor een zorgcentrum en hoe zet je een aanvraag hiervoor in werking?
Onderwerpen die deze morgen zeker aan bod zullen komen, zijn: thuiszorg, opname zorgcentrum, mogelijkheden dagopvang, personenalarmering en mee doen aan activiteiten. Kom met uw vragen!
Lijkt dit u waardevol en gezellig? Zet dan zowel 8 als 22 mei op uw kalender en schuif aan  bij KoffieMiks, Brugstraat 1 te Joure. U ben van harte welkom!
Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593.