KleurrijkMiks met koffie en informatie VerSUS

Koffie en VerSUS bij KleurrijkMiks
Vrijdag 4 april aanstaande kan iedere vrouw om 10 uur aanschuiven bij KleurrijkMiks. Tijdens een heerlijk bakje koffie (of thee) zullen de vrijwilligers van VerSUS een toelichting geven op hun werk en tevens over de aangifte Inkomstenbelasting.
KleurrijkMiks bestaat al 5 jaar als een informatieve en gezellige koffie-ontmoetingsactiviteit, georganiseerd door Miks welzijn en bedoeld voor allochtone vrouwen. Zij komen regelmatig bijeen, in wisselende samenstelling.
Onlangs hebben de twee vrijwilligers en enkele vaste deelnemers aangegeven dat ze deze koffiegroep graag willen openstellen voor álle vrouwen. Deze wens komt voort uit de behoefte andere vrouwen te willen leren kennen, van elkaar te leren en samen dingen te doen, waardoor meer onderling begrip en nieuwe contacten ontstaan. 
Miks nodigt bij deze vrouwen uit Joure en wijde omgeving dan ook van harte uit om 4 april naar KleurrijkMiks te komen, Brugstraat 1 in Joure, voor een gezellige koffiemorgen met informatie over VerSUS. Deelname is gratis! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rosalie de Konink, bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag op telefoonnummer 0513-414593.
Hopelijk tot ziens bij KleurrijkMiks!