Iepen Doar – Kunst of toch Kitsch?

Woensdag 26 maart staat bij Iepen Doar om 14:00 uur de vraag centraal: Is het kunst ….. of toch kitsch? Bent u altijd al benieuwd geweest naar de herkomst of waarde van een bepaald schilderij, sieraad, kistje, tegeltje of kopje? Dan is dit uw kans! Neem uw kunstvoorwerp, curiosa of eigenaardigheden mee naar deze gezellige middag met kunstkenner en taxateur Jan Menger. Hij vertelt op vaak humoristische wijze over de herkomst en het gebruik van voorwerpen en taxeert zo mogelijk de waarde. Soms blijkt er achter iets heel kleins of lelijks toch een heel mooi verhaal te zitten. Van iedere bezoeker wordt tenminste één voorwerp besproken en verder kunt u genieten van de verhalen bij de voorwerpen van de andere bezoekers. De entree bedraagt voor iedere bezoeker (met of zonder voorwerp) € 4,- (inclusief een consumptie).
Aanmelding vooraf is noodzakelijk wanneer u één (of meer) voorwerpen mee wilt nemen. Dit kan tot uiterlijk tot uiterlijk 24 maart bij Miks welzijn op telefoonnummer 0513-414593. Ook kunt u hiervoor even binnenlopen bij de Brugstraat 1 te Joure. Neemt u niets mee, maar wilt u wel komen genieten van deze Kunst of Kitsch middag, dan is aanmelding niet nodig.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miks welzijn en vragen naar Rosalie de Konink.
De Iepen Doar bijeenkomsten worden georganiseerd op diverse woensdagmiddagen door Miks welzijn, in samenwerking met enkele enthousiaste vrijwilligers. Iepen Doar biedt een afwisselend, informatief en gezellig programma, bedoeld voor iedereen met een brede interesse.