CineMiks vertoont Midnight in Paris

Op woensdag 19 maart om 19:45 uur wordt bij CineMiks de film Midnight in Paris (2011) vertoond. Deze film van Woody Allen neemt u mee door de geschiedenis van de magische stad Parijs. Het verhaal gaat over Gil, een aspirant schrijver die met zijn verloofde Inez en haar ouders een bezoek brengt aan Parijs. In tegenstelling tot de welgestelde Inez, die niets ziet in een onzeker kunstenaarsbestaan, valt Gil direct na aankomst al voor de artistieke charme van de lichtstad. Tijdens een nachtelijke wandeling wordt hij op een wel heel bijzondere wijze meegevoerd in de bruisende geschiedenis van Parijs. Gil komt mensen tegen zoals de beroemde Pablo Picasso en schrijver F. Scott Fitzgerald. Dit is voor hem reden om zijn huidige leven eens onder de loep te nemen.
Deze sfeervolle en romantische film, met acteurs Owen Wilson en Rachel Adams, won in 2012 een Oscar voor Beste originele script. Wij hopen ook u welkom te heten bij CineMiks. De kassa aan de Brugstraat 1 te Joure opent om 19.30 uur. De film wordt om 19.45 uur vertoont op een groot scherm, voor het (bijna) echte bioscoop gevoel, in de donkere zaal van Miks welzijn. Entree bedraagt  € 4,- (inclusief een consumptie).
CineMiks is een ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn en bedoeld voor volwassenen van elke leeftijd. Vanaf oktober wordt elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, humoristische, indringende en/of inspirerende speelfilm vertoond. CineMiks is dichtbij, goedkoop en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje.
Wilt u informatie over de eerstkomende film via email ontvangen? Geef u dan als belangstellende op via rdekonink@miks-welzijn.nl. De informatie over de film wordt ook vermeld op onze website www.miks-welzijn.nl.
Wie geen vervoersmogelijkheid heeft, kan de SVS inschakelen. De vrijwillige chauffeurs van deze vervoersdienst brengen u tegen een geringe vergoeding naar CineMiks en vice versa. Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 10.30 uur:  0513-418520 (minimaal één dag van te voren).