Bilogische groente bij KoffieMiks

Op zowel donderdag 13 als 27 maart kunt u om 10.00 uur weer aanschuiven in de foyer van Miks welzijn voor een heerlijk gratis kopje koffie en gezelligheid. Tijdens dit koffie-uurtje wordt tevens informatie gegeven over activiteiten en regelingen, met name gericht op senioren. Voor meer specifieke vragen kan er zo nodig een persoonlijke afspraak worden gemaakt.
Op 27 maart staat bovendien de vraag centraal: “Wat is eigenlijk biologische groente?” Janet Pasveer uit Joure legt uit wat het verschil is met ‘gewone groente’ en hoe het wordt verbouwd. Ook kan ze vragen beantwoorden over o.a. moestuinieren (bijvoorbeeld over het aanleggen van een verhoogd groentebed, waardoor de rug ontzien wordt), wecken en inmaken. Janet komt niet met lege handen naar KoffieMiks, want ze neemt biologische groentes mee om te laten zien en proeven!
Lijkt dit u waardevol en gezellig? Zet dan zowel 13 als 27 maart op uw kalender en schuif aan  bij KoffieMiks, Brugstraat 1 te Joure. U ben van harte welkom!
Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593.