Nieuwsbrief watdoeiknaschool.nl (van4tot6)

In deze nieuwsbrief o.a.:

It Toanhûs:
Muziektheater
Afgelopen week kwamen de kinderen van groep 1 en 2 naar de Westermarskoalle voor hun eerste les muziektheater. Ietwat verlegen kwamen ze binnenlopen maar al snel was dat over. Docente Hinke Strien had voor alle kinderen wel een muziekinstrument waarmee ze aan de slag konden. En dan doen alsof! Ben je een beer of ben je een vogel. De kinderen genoten!

Miks welzijn:
Nieuw… De Bakkersclub
Een aantal kinderen gaf aan dat ze graag willen koken en/of bakken. Het Kinderwerk van Miks welzijn heeft daarom de bakkersclub opgezet. In totaal namen 47 kinderen hieraan deel. Er werden pizza’s gemaakt, pepernoten en cup cakes gebakken en gedecoreerd.

De Bibliotheek:
Kinderboekenweek
Het thema voor de Kinderboekenweek was dit jaar sport en spel. In samenwerking met de Bibliotheek hebben de combinatiefunctionarissen hier een passend programma voor bedacht.

Uitgelicht:
Sportiefste school
In november en december zijn de voorrondes van de “Sportiefste school verkiezing van de gemeente De Friese Meren” gestart.


De volledige nieuwsbrief kunt u hier openen.