Hope Springs bij CineMiks

Hope springsOp woensdag 19 februari vertoont CineMiks de romantische komedie Hope Springs (2012). Oscarwinnaars  Meryl Streep en Tommy Lee Jones spelen een echtpaar dat in een sleur is geraakt. Na dertig jaar dreigt hun huwelijk op de klippen te lopen. Ze besluiten een beroemde relatietherapeut in te schakelen die ervoor moet zorgen dat ze hun huwelijk nieuw leven inblazen. Een week lang gaan zij in het plaatsje Great Hope Springs intensief aan hun huwelijk werken. Dit zorgt voor komische en verrassende openbaringen. Deze film, geregisseerd door David Frankel, is geschikt voor iedere volwassene, van jong tot oud!

De kassa aan de Brugstraat 1 te Joure opent om 19.30 uur. De film wordt om 19.45 uur vertoont op in de donkere zaal van Miks welzijn op een groot scherm, voor het (bijna) echte bioscoop gevoel.
De entree bedraagt  € 4,- (inclusief een consumptie).

CineMiks is een ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn, waar elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, indringende of inspirerende speelfilm wordt vertoond. Deze activiteit is bedoeld voor volwassenen van alle leeftijden! CineMiks is dichtbij, goedkoop en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje.

Wilt u elke maand informatie over de eerstkomende film via email ontvangen? Geeft u dan als belangstellende op via rdekonink@miks-welzijn.nl. De informatie over de film wordt ook vermeld op de website www.miks-welzijn.nl.

Geen vervoersmogelijkheid? Schakel de SVS in! De vrijwillige chauffeurs van deze vervoersdienst brengen u tegen een geringe vergoeding naar CineMiks en vice versa. Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 10.30 uur:  0513-418520 (minimaal één dag van te voren).