Thuiszorg-therapeut bij KoffieMiks

Op zowel donderdag 13 als 27 februari kunt u om 10.00 uur in de foyer van Miks welzijn weer aanschuiven voor een heerlijk gratis kopje koffie en gezelligheid. Tijdens dit koffie-uurtje wordt altijd  informatie gegeven over activiteiten en regelingen, met name gericht op senioren. Voor meer specifieke vragen kan er tevens een persoonlijke afspraak gemaakt worden.

Op 13 februari krijgt u tevens informatie over hoe u zich fit kunt oefenen in het eigen huis. Thuiszorg-therapeut Marianne Smit (van Praktijk Oefentherapie Cesar Joure) komt die ochtend namelijk op de koffie. Zij vertelt over het belang van sterke spieren voor uw evenwicht; welke eenvoudige oefeningen belangrijk zijn voor het sterk maken en houden van rug/romp/benen; welke hulpmiddelen u kunt inzetten ter verlichting van uw dagelijkse werkzaamheden en hoe een veilige woonomgeving eruit ziet. 

Lijkt dit u waardevol en gezellig? Zet dan zowel 13 als 27 februari op uw kalender en schuif aan  bij KoffieMiks, Brugstraat 1 te Joure. U ben van harte welkom!

Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink, telefoonnummer 0513-414593.