Repair Café

Weggooien? Mooi niet!
Miks welzijn organiseert in samenwerking met Stichting Repair Café (www.repaircafe.nl) “Repair Café bijeenkomsten” waar mensen hun kapotte spullen kunnen komen repareren onder begeleiding van reparatiedeskundigen.

Data
Het eerst volgende Repair Café van dit jaar is op vrijdagavond 14 februari van 19.00 tot 21.30 uur. De volgende Repair Cafés zijn op 11 april, 13 juni, 12 september en 14 november om dezelfde tijd. Binnenlopen kan tot 21.00 uur.
Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten waarbij het gaat om (samen) repareren van de door bezoekers meegebrachte spullen.
Iedereen die spullen heeft die gerepareerd moeten worden, is van harte welkom!

Voor meer informatie, Miks welzijn: 0513-414593, Pauline v/d Laan.

Zie ook: http://miks-welzijn.nl/samenlevingsopbouw/repair-cafe/