Een goed voornemen: KoffieMiks!

Is één van uw goede voornemens voor 2014 het ontmoeten van (nieuwe) mensen? Kom dan naar KoffieMiks! Want ook in het nieuwe jaar staat hier elke 2de en 4de donderdag van de maand de koffie klaar voor vrouwen én mannen die het fijn vinden om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. In januari is dat op donderdag 9  en 23januari. Ook ú bent om 10:00 uur van harte welkom om gezellig aan te schuiven. KoffieMiks is een gratis ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn, gevestigd aan de Brugstraat 1 te Joure. Tijdens dit koffie-uurtje wordt ook informatie gegeven over activiteiten en regelingen, met name gericht op senioren. Voor meer specifieke vragen kan er tevens een persoonlijke afspraak gemaakt worden.

Voor meer informatie: Miks welzijn, Rosalie de Konink (ouderenwerker), 0513-414593.