Prijswinnaars Miks welzijn woordzoeker

Prijsuitreiking woordzoekerIn oktober heeft Miks welzijn in de Wmo-krant een redactioneel stuk en een woordzoeker uitgebracht. De oplossing van de woordzoeker was “Miks welzijn is ook voor u”. Uit de vele inzendingen werden 3 prijswinnaars getrokken. Op dinsdagmorgen 10 december werden de prijzen uitgereikt.

Eén van de winnaars is Willem van 10 jaar uit Bakhuizen. Voor de gelegenheid mocht hij vrij van school om samen met zijn moeder en oma zijn prijs op te halen. Een andere prijswinnaar, Jan uit Vegelinsoord, was ook van de partij. Onder het genot van een kopje koffie en een glaasje cola werden de prijzen uitgereikt in de foyer van Miks welzijn. De derde prijswinnaar, Klaske uit Lemmer, kon helaas niet aanwezig zijn; haar pakket zal worden thuisbezorgd door één van de medewerkers van Miks welzijn.