CineMiks vertoont Love is all you need

Love is all you needWoensdag 18 december is het voor de inwoners van Joure en omstreken weer mogelijk om dichtbij naar de film te gaan. Gezellig in kerstsfeer vertoont CineMiks in de filmzaal van Miks (Brugstraat 1 te Joure) om 19:45 uur de hartverwarmende film Love is all you need, perfect voor een koude winteravond!

De film gaat over kapster Ida (Trine Dyrholm) die net alle behandelingen tegen kanker achter de rug heeft. Ze ontdekt dat haar man een verhouding heeft met een jongere collega. Ida besluit om in haar eentje af te reizen naar het pittoreske plaatsje Sorrento in Italië om haar dochters’ bruiloft bij te wonen. Daar ontmoet ze de weduwnaar Philip (Pierce Brosnan), de vader van de bruidegom. Hij geeft de wereld de schuld van het overlijden van zijn vrouw. Ida en Philip leren elkaar steeds beter kennen. Een grappige en warme film die laat zien dat het nooit te laat is om je leven te veranderen!

CineMiks is een ontmoetingsactiviteit van Miks welzijn voor volwassenen van elke leeftijd. Vanaf oktober wordt elke derde woensdag van de maand een mooie, vaak hartverwarmende, humoristische, indringende en/of inspirerende speelfilm vertoond. CineMiks is dichtbij, goedkoop en bovendien gezellig; in de pauze is er onder het genot van een kopje koffie of thee voldoende tijd voor een praatje. Entree bedraagt  € 4,- (inclusief een consumptie).

Wilt u informatie over de eerstkomende film via email ontvangen? Geef u dan als belangstellende op via rdekonink@miks-welzijn.nl. De informatie over de film wordt ook vermeld op website www.miks-welzijn.nl.

Wie geen vervoersmogelijkheid heeft, kan de SVS inschakelen. De vrijwillige chauffeurs van deze vervoersdienst brengen u tegen een geringe vergoeding naar CineMiks en vice versa.

Bel hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 10.30 uur:  0513-418520 (minimaal één dag van te voren).